Om mig

Lindfors Fashion Agency startades av mig Susanne Joelsson Lindfors 2007. Showroomet ligger i Skåne i pittoreska Åhus by the sea. Efter att ha drivit mitt eget varumärke Susan Joelsson Sweden i tio år med egen studio och klädbutik bestämde jag mig för att lägga ner och satte mig på skolbänken skulle sadla om till advokat. Det gick sådär så 2007 efter ett telefonsamtal från en Dansk kollega startade jag Lindfors Fashion Agency och mitt allra första varumärke va Becksödergaard.

Kreativitet är min signatur och drivkraft, mitt arbete är både hobby och passion. Jag ör lycklig som får arbeta med min dröm, ett arbete som är väldigt omväxlande, möten med människor och det händer hela tiden något nytt. Ingen dag är den andra lik.

Lindfors fashion Agency arbetar på Svenska marknaden med hela Sverige som arbetsplats. Jag representerar express varumärket BLACK COLOUR som gör kläder och accessoarer för kvinnor och helt nytt även en home kollektion.

Agenturen är väl inarbetad och arbetar idag med ett gediget kundklientel. Kunderna är allt från ren modebutik till livsstilsbutik, salong och webbshop. Jag har även ett tight samarbete med influencers och artister som hjälper till att marknadsföra produkterna. De sociala medierna och de nya säljkanaler som det öppnar upp gör att arbetet känns nytt, modernt och utvecklande.